Wednesday, September 26, 2012

September 2012 Blog Giveaway by Lin Handmade Greetings Card



Assalamualaikum!

Thanks Lin Handmade Greetings Card Azlina sbb bg GIVE AWAY nh..
Really excited!



The rules are very easy to follow and are listed below:
Everyone with a BLOG is eligible to enter it. Please read the instructions carefully:

1. "LIKE" my Facebook Fan Page . Click the Like button that you can find at the top right corner of my blog.

2.  "FOLLOW" my blog.
3. Copy the photo of this giveaway and add it at the sidebar of your blog with a link that leads back to this giveaway post.
4. Write your name and your blog url link at Mr. Linky's widget below.
 
5. You can only enter once...please do not enter more than once using different blogs. I only allow 1 participant per entry. Those who fail to comply to the rules will be deleted from the list.


This little giveaway runs from today till 11.59pm on 30th of September 2012. I shall announce the name of the lucky winner during the first week of October 2012. Thank you so much for participating!!! ;) 

DIY- Paper flower













Adorablee!!!!

Assalamualaikum~





Ohhh....keluar ayaq idong nengok pic nh!

AimanAziz's Giveaway 2012




Second Give away by Kawaii-shopblog!

Assalamualaikum!
Terbaikkk! asik ada giveaway jr kan..
ape pon jum cuba nasib ..Rezeki b2b siapa tahu kannn!
hehehe..



jgn lupa like page Kawaiishop ok!


All da best!

Giveaway by Kawaiishopblog!!



Assalamualaikum b2b and silent readers!

Give away yang sgt2 nice dr Kawaii-ii Shop nh..
Jum Join!


LOve 3D Flowers!

sgt2 santekk!


Contest : HB For Free by Madly In LOVE!


A Simple Contest from Madly in LOVE.

he Giveaway will be on the 1st Oktober and the winner will be picked via random.org ! 

GIVEAWAY !!!!

Closing next Sunday 12pm Noon on 30 September
A Free Fabric Hand Bouqet
*** Valid For One (1 ) ONLY,
Available for Birthday Party, Engagement Caremony, Nikah or Ur Wedding Day!

*     *     *     *

All you need to do is :

1. Be a follower. 

2. Spread this news in your blog post title, 
Contest  :   HB For Free
Simple one will do..No need to write so much.
 Less Is More.

3.  Quick and simple to link your post to mine so that others can participate too.

4. Leave comment here with your link of the post and email address easier for me to notify the winner later.
 Please, Please, Please, Please, Please, Please, 
".......Write Down Ur Event Date!!....."

AND UR DONE!!


Hadiah:




All da best girls!

DIY- Flower Wall

My next DIY project!










Gojes bukan?!

Jum Buat nh...


.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....


Pictures speak louder than words!
Ayuhh buat!
sgt2 santek ok!

Tiffany Blue: Pelamin vs Akad Nikah Attire!~

Salam..mata da ngntuk..tp gegeh jugak nk menaipp..
fuuhhh,,,
i want this 4 my pelamin(warna) & attire (akad)
soo adorable!
sbnrnya nk guna Veil Elyana nh utk join contest kt bawah tuh...tp da ad org len guna da,,,
huhu..but both r so gojes ok!! yuk layann pics..



From Iwan Fancy









Amat2 santekk..menawan n menarik hari BETA!


Dream Veil Contest V2.0 by AdRia Cottage!



Bismillah!
Assalamualaikum!
VEIL IDAMANku!
thanks to AdRia Cottage sbb rmurah hati adakan contest nh! mmg Terbaikkk! Semoga terus sukses dan murah rezeki!

Terima Kasih AdRia Cottage sbb Sudi bg Veil Idamanku!




"Extremely Adorable"



bagi memenuhi Syarat2 Contest nh..
Dd nak Tag another bride to be.


Ada x sape2 lagi yg nk join contest nh???
Syarat-syarat penyertaan; 
  1. Hanya untuk bride Disember 2012 – Disember 2013 sahaja
  2. Sila like FB fan page http://www.facebook.com/AdriaCottage dan share dgn 2 org bakal pengantin
  3. Sila follow blog kami http://adriacottage.blogspot.com dan tag 2 org bakal pengantin
  4. Post 1 picture veil idaman anda and describe it in 2 words. (No need essay)
  5. Dan akhir sekali tinggalkan link blog anda pada komen di bawah. 



Yang takde blog tak boleh join ke? Eh boleh la darlings. You may email me atfainie_riz@yahoo.com
Tarikh tutup contest ialah 26 Oct 2012 (Saje pilih date raya haji. Huhuhuu)

Hadiah-hadiahnya;

  1. Tempat pertama  – 1 exclusive veil  as per your request.
  2. Tempat kedua – 1 hadiah misteri dari kami (Wedding stuff jgk)


Jum join!
Terima kasih sbb TUNAIKAN VEIL IDAMAN saya!


Labels

DIY (15) idea kahwin (12) bride to be journey (11) kahwin (8) Contest (7) Tissue paper (5) giveaway (5) persiapan kahwin (5) preparation (5) Aku nak Kahwin (4) Tips (4) bisnes (4) cinta (4) luahan hati (4) cantik dan sihat (3) cari rumah murah (3) checklist ku (3) cinta hati (3) jiwang (3) jodoh (3) kekal cantik (3) kekal dara (3) kerja kahwin (3) kreatif (3) property investment (3) Adam dan Hawa (2) Groupon (2) baju nikah (2) baking (2) beli rumah sewa atau duduk sendiri? atur masa depan (2) cincin kahwin (2) hati wanita (2) kursus kahwin (2) lagu untukmu (2) love letter (2) me and love (2) motivasi (2) pameran pengantin (2) pelamin (2) prewedding (2) ramadhan (2) rumah sewa (2) shake&take (2) tema (2) tie da knot (2) tips perkahwinan (2) tutorial (2) wajib kahwin (2) wanita (2) wedding checklist (2) 3d flower (1) Akan Ku JUmPA (1) Al-kahfi (1) Almera (1) Borang HIV Test (1) Breastfeeding (1) Breastfeeding Class (1) Cosmoderm (1) Dina Halim (1) Dream Veil (1) E-day (1) Episod 1 (1) GOWJES (1) Islamic (1) Kisah GAdis D ICPE-4 (1) KonTroverSi PWTC (1) Lunatots (1) Lunatots Cloth Diapers (1) NLKO (1) Nikah Is Connecting People (1) Nikon 1 (1) Nikon J1 (1) Nikon J1 pinky set (1) Nissan Almera (1) Penawar Hati (1) Pom pom (1) Promo Pixajoy (1) Review Nissan Almera (1) TV9 (1) Top 10 bazar Ramadhan di Lembah Klang (1) Wajib Kawen (1) abang sayang bini (1) agama (1) aku sepi (1) aku suka peplum (1) anugerah (1) aurawhite (1) awards (1) baji nikah (1) bazar ramadhan (1) beauty with heart (1) beli dan belah (1) beli dan sewa rumah (1) beli rumah masa muda (1) berlian (1) bilik pengantin (1) blogger (1) body shop (1) bola (1) buat duit dengan rumah (1) bunya ros kertas (1) business (1) cantik (1) cantik untuk suami (1) cara beli rumah (1) cara bertaubat (1) cara solat sunat taubat (1) checklist kahwin (1) cheesetart (1) colors trend (1) company (1) contoh perjanjian penyewaan (1) countingday (1) crepe paper (1) cupcake wrapper (1) cute (1) design baju (1) diet ikut jenis darah (1) diriku (1) doa seri wajah (1) dugaan bertunang (1) dunia peplum (1) emas (1) engagement (1) ganti puasa (1) giant paper roses (1) hand bouquet (1) hantaran (1) hari guru (1) healthyfood (1) himpunan doa (1) honeymoon (1) ice blended (1) ilmu (1) investment (1) isteri bijak urus kewangan (1) jangan putus asa (1) jenis darah A (1) jom puasa (1) kad kahwin (1) kadlestari.com (1) kaki temberang (1) kaya muda (1) kereta sedan untuk rakyat malaysia (1) kereta terbaik untuk muda remaja (1) kertas (1) kisah budak comel (1) kisah hati (1) kulit mulus (1) lace wedding shoes (1) lagu untuk ku (1) lelaki (1) life (1) live (1) macaroon (1) masa depan (1) masker (1) mencari cinta sempurna (1) model tudung (1) money freedom (1) muslimah (1) nadi negara 2012 (1) naik kan seri wajah (1) nak kulit cantik (1) nota hati (1) on TV (1) online contest (1) paper flower (1) pati delima gulshan (1) pedoman hidup (1) pening lalat (1) peplum lawa (1) peplum murah (1) permata (1) personaliti ikut darah (1) photobook (1) phuket (1) pilih warna (1) pixajoy (1) pregnant (1) projek 100 blogger (1) promo photobook (1) psikologi (1) puasa (1) puisi cinta (1) ragam manusia (1) rainbow cake (1) ramadhan 2013 (1) reception (1) rindu (1) rumah sewa atau beli? (1) savee (1) saya mahu pregnant (1) seri wajah (1) shawls (1) shawls lebaran 2013 (1) shawlsonlineboutique (1) smoothies (1) solemnization (1) suami sayang isteri (1) tahun ini tahun saya (1) teruna untuk dara (1) tips beli rumah (1) tips motivasi (1) tips sahur barakah (1) trafik dan polis (1) transformasi diri (1) unik (1) vintage wedding shoes (1) wanita biasa (1) warna tema kahwin (1) wedding contest (1) wedding dress (1) wedding preparation (1) wedding shoes (1) weddingchecklist (2month) (1) wishlist (1)